Piirilinna maine vajab kaitset

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Sillamägi-Tamm
Sirje Sillamägi-Tamm Foto: Erakogu

Olen kuulnud, et kõik halvad asjad tuleb endast välja lasta, sest muidu tekivad rasked haigused ja depressioon.  Nüüd olengi jõudnud sellesse punkti, et pean seda tegema, sest ei suuda kuidagi rahuneda ja haigust ei taha ma ammugi.

Olen muidu suhteliselt tasakaalukas ja väga harva ärrituv, kuid see, mida televiisorist nägin, ajas mul kuklakarvad ikka väga turri. Jutt käib Tallinna Televisioonist ja seal eetris olnud saatest «Suvestuudio».  Tegelikult ei vaata ma seda telekanalit kunagi ja etteruttavalt saan öelda, et see on olnud väga õige otsus. Miks ma siis nüüd järsku teistmoodi otsustasin? Sain vihje, et seal on saade minu kodulinnast ja see saigi määravaks, miks ma selle kanali üles otsisin.

Niisiis oli eetris 45 minuti pikkune «Suvestuudio», mis suurelt osalt pühendatud Valga linna elule ja tegemistele. Vaatasin saate kenasti lõpuni ja toon välja kolm mõtet, mis mulle meelde jäid. Esiteks: Valga on pommiauk, kus ilmselt mitte midagi ei toimu. Teiseks: alkohol on siin ikka väga odavalt käes. Kolmandaks: Riigkogu liige käib Valgas neli korda aastas ennast välja magamas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles