Nädala lõpp võib tuua koguni 28 soojakraadi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve rand.
Pühajärve rand. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Kui veel esmaspäeval prognoosis ilmateenustus käesolevaks nädalaks kuni 26 soojakraadi, siis nüüd on ennustus muutunud veelgi suvisemaks ning nädala lõpp võib kohati pakkuda kuni 28 kraadi sooja, vahendas BNS.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Tuul pöördub kagust lõunasse, puhudes 4-10 m/s. Sooja on 14-19 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Peamiselt Ida-Eestis sajab hoovihma, võib ka äikest olla. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10 m/s. Sooja on 21-26 kraadi.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kagu-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-8 m/s. Sooja on 11-16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaare tuul 1-7 m/s. Sooja on 20-25 kraadi.

Laupäeva öösel pilvisus tiheneb. Alates Lääne-Eestist hakkab hoovihma sadama ning võib olla äikest. Puhub lõuna- ja kagutuul 2-8 m/s. Sooja on 12-17 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ning võib olla äikest. Õhtu poole Lääne-Eestist alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub edelatuul 4-10 m/s. Sooja on 19-24, Kagu-Eestis võib õhutemperatuur tõusta kuni 28 kraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles