Elron asendab Tartu suunal kolmel päeval nädalas rongid bussidega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong Valga jaamas.
Elroni rong Valga jaamas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Augusti lõpuni kestva Tapa-Tartu raudteelõigu remondi tõttu muutuvad rongide sõiduplaanid ning kolmel päeval nädalas veetakse kahel lõigul reisijaid bussidega.

Tapa-Tartu raudteelõigu remondi tõttu muutuvad 16.–31. augustini rongide sõiduplaanid Tallinna-Tartu, Tartu-Valga ja Tartu-Koidula-Piusa liinidel ning kolmel päeval nädalas sõidavad liinil ka asendusbussid.

Raudteed remonditakse teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti. Neil päevadel veavad päevastel kellaaegadel reisijaid Tapa-Rakke ja Tapa-Tartu lõigul asendusbussid.

"Kehtima hakkab sisuliselt sama sõiduplaan, mille järgi liikusid rongid ka mai- ja juunikuus. Eriti tuleks tähele panna, et osaliselt bussiga asendatud reiside puhul ei ole Tartust võimalik jätkata sõitu Valga ja Koidula suunas ega vastupidi," ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Tartu-Valga liinil väljuvad rongid alates 16. augustist esmaspäeval, kolmapäeval, reedel ja pühapäeval Tartust Valga suunas kell 10.14, 15.17 ja 17.20 ning Valgast Tartu suunas kell 6.12, 14.26 ja 17.32.

Teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval väljuvad rongid Tartust Valga suunas kell 10.14, 14.36 ja 17.20 ning Valgast Tartu suunas kell 6.12, 13.10 ja 16.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles