Suve teisel poolel käib võidujooks üürikorteri nimel

Dagny Viks
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandisse näitlemist õppima suunduv Valdek Ott alustas korteriotsinguid tavapäraselt kinnisvaraportaalidest, kuid leidis endale kodu hoopis festivalilt.
Viljandisse näitlemist õppima suunduv Valdek Ott alustas korteriotsinguid tavapäraselt kinnisvaraportaalidest, kuid leidis endale kodu hoopis festivalilt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Igal suvel seisavad vastsed gümnaasiumi lõpetanud noored silmitsi keerulise olukorraga: kuidas leida endale uude linna kolides kodu. Korteri otsingul pööratakse pilgud nii kinnisvaraportaalide, sotsiaalmeedia kui ka sõprade-tuttavate poole.

Tulevased tudengid juba teavad, et meelepärase korteri leidmiseks tuleb varakult otsingutega alustada. Tänavu suvel Valga gümnaasiumi lõpetanud Mareli Nielsoni elamispinna otsingud said alguse juba juuni lõpus. «Leidsin endale korteri juba enne seda, kui sain kindlalt teada, et olen ülikooli vastu võetud,» kõneles tulevane Tartu Ülikooli ajakirjandustudeng.

Mareli Nielson / Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane
Mareli Nielson / Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles