Kaksikutest õed ootavad pikisilmi esimest koolipäeva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikutel Marilil (vasakul ) ja Kadilil on kooliminekuks kõik juba valmis sätitud. Ka koolikotid on laste lemmikvärvides: Marilil oranž ja Kadilil lilla.
Kaksikutel Marilil (vasakul ) ja Kadilil on kooliminekuks kõik juba valmis sätitud. Ka koolikotid on laste lemmikvärvides: Marilil oranž ja Kadilil lilla. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa koolides istub sel õppeaastal esimest korda koolipinki üle 300 õppuri, mis on mõne lapse võrra vähem kui mullu. Kooliteed alustab seejuures neli paari kaksikuid.

Sihval elavate Anneli Aarti ja Kalev Lemmiku peres alustavad homme Pühajärve põhikoolis oma esimest kooliaastat kaksikutest õed Marili ja Kadili, kes mõlemad kinnitasid, et on oodanud esimest koolipäeva terve suve. «Ootan kooliminekut väga, tahan lasteaiasõpru näha ja õppima hakata,» sõnas Marili. Kadili lisas, et ka tema ootab väga kooli algust ja tahaks targaks saada.

Pinginaabreid tüdrukutest ilmselt ei saa. «Istun ühte pinki oma lasteaiasõbra Biankaga,» kinnitas Marili. «Minu parim sõber on Sandra Maryn,» lisas Kadili.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles