Noored külastasid Sigulda seiklusparki

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vahetult enne kooliaasta algust käisid Valga noortekeskuse noored lõunanaabrite juures Lätis, et külastada Baltimaade suurimat vabaõhu-seiklusparki Siguldas. Noorte muljed olid vägevad.

Noored seiklejad said pargis läbida kaheksa takistusrada. Lisaks päris suurt väljakutset pakkuvatele takistusaradadele oli võimalik sõita isteliftiga, kiikuda hiidkiiguga, lasta õhupüssi või vibu ning lasta katapuldil end lennutada 20 meetri kõrgusele.

Noorte jaoks oligi kõige huvitavam just katapult, millel päris paljud käisid kaks või lausa kolm korda. Valga noor Elina Naarise sõnul oli seikluslik päev suvevaheaja lõpetuseks ja enne kooli just vajalikku energiat andev.

"Noored jäid seikluspargi reisiga väga rahule, paljud said panna oma julguse proovile ja olid väga õnnelikud et suutsid takistusrajad läbida," kinnitas Elina ja lisas, et nende arvates võiks selliseid päevi rohkemgi olla. "Mulle väga meeldis ja tore oli minna. Sai semudega aega veedetud. Vahva et noortega tegeletakse ja pakutakse selliseid võimalusi," leidis seiklusretkel osalenud Kaisa Kerge.

Tegevuste elluviimist toetas riiklikest ja Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest Eesti Noorsootöö Keskus. Tegevusi rahastatakse täielikult haridus-ja teadusministri käskkirja "Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivelisuse parandamine" alusel Euroopa Sotsiaalfondi kaasrahastusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles