Tunnustust jagub nii ilu loojatele kui toitlustajatele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel ettevõtluspäeval Valga kultuurikeskuses pajatasid oma edulugusid Valgamaa ettevõtjad Tõnu Karpov (vasakult) ShowTech OÜst, Katrin Uffert KÜ Events OÜst ja Siim Säre Koldehunt OÜst.
Mullusel ettevõtluspäeval Valga kultuurikeskuses pajatasid oma edulugusid Valgamaa ettevõtjad Tõnu Karpov (vasakult) ShowTech OÜst, Katrin Uffert KÜ Events OÜst ja Siim Säre Koldehunt OÜst. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ettevõtlusnädal toob Valgamaale seminari, töötubasid, infotunde ja tunnustamisi – ikka selleks, et kogemusi jagada, teotahet süstida ning alustajaid julgustada.

Tunnustust jagatakse lausa mitmel üritusel. Neist üks saab teoks neljapäeval Valga raekojas – pärast seda, kui piduliku stardi on saanud ehitustööd kesklinnas. Järgneval arutelul kesklinna arengu küsimustes osalevad Kesk ja Vabaduse tänava ääres tegutsevad väikeettevõtjad ja tunnustatakse linnasüdame ilusamaks tegemisse panustanud väikeettevõtjaid.

5. oktoobril kogunevad aga GMP Clubhoteli & Pühajärve restorani Valgamaa toitlustus- ja turismiettevõtjad. «Et saada ülevaade rahva arvamusest Valga söögikohtade teeninduse kohta, viidi mullu läbi nende asutuste seire. Sel aastal laiendati uuringut maakonnale. Kokkusaamisel tutvustataksegi uuringu tulemusi ning tunnustatakse parimaid toitlustajaid,» selgitas Valgamaa arenguagentuuri ettevõtluskonsultant Ülle Vilo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles