Viiendik Valgamaa ettevõtetest võib end edukaks nimetada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvas lilleäriga tegeleva Emerella OÜ omanik Kristel Veri on pälvinud hulk tänu- ja tunnuskirju. Hiljuti täienes ettevõtja tunnustuste nimekiri veelgi: Creditinfo Eesti AS tunnistas ettevõtte eduka Eesti ettevõtte tiitli vääriliseks.
Tõrvas lilleäriga tegeleva Emerella OÜ omanik Kristel Veri on pälvinud hulk tänu- ja tunnuskirju. Hiljuti täienes ettevõtja tunnustuste nimekiri veelgi: Creditinfo Eesti AS tunnistas ettevõtte eduka Eesti ettevõtte tiitli vääriliseks. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Eduka Eesti ettevõtte tiitli pälvis tänavu 19 protsenti Valgamaa ettevõtetest. Neil kõigil on suurepärased finantsnäitajad, positiivne taustainfo ja hea maksekäitumine.

Eelmise aasta majandusaruannete alusel väljaantava tunnustuse pälvis kokku 204 Valgamaa ettevõtet, kelle majanduslik seisukord suurepärane, väga hea või hea. Suurepärase ehk AAA reitingu teenis välja neist kümme: Parmet AS, Aarain Furniture OÜ, Keil M.A. OÜ, Lesanio OÜ, MK Transporditeenus OÜ, Otepää Metall AS, PM Kaubandusgrupp OÜ, Valgamaa Arstikeskus OÜ, Starfeld OÜ ja Vistacapital OÜ.

Eestis tervikuna on firmasid, kelle Creditinfo Eesti AS edukaks tunnistas, 18 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles