Noored maadlejad naasid Tapalt mitme poodiumikohaga

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga maadlusklubi esindajad naasid Tapa maadluspäevalt mitme medaliga. Pildil praegu TÜ ASK koosseisus võistlev Valga Spordiklubi kasvandik Ott Saar (vasakult), Aleksandrs Zaicevs, Tanel Põrk, Marcus-Evert Uhtjärv, Uku Laik ja Eldar Golikov.
Valga maadlusklubi esindajad naasid Tapa maadluspäevalt mitme medaliga. Pildil praegu TÜ ASK koosseisus võistlev Valga Spordiklubi kasvandik Ott Saar (vasakult), Aleksandrs Zaicevs, Tanel Põrk, Marcus-Evert Uhtjärv, Uku Laik ja Eldar Golikov. Foto: Evo Saar

Valgamaa noored maadlejad naasid Tapal peetud maadluspäevalt kahe hõbeda ja kahe pronksiga.

Möödunud laupäeval toimunud Tapa maadluspäeval olid Valga maadlusklubi parimad Eldar Golikov, kes saavutas teise koha kuni 46 kilo kaaluvate poiste seas ning Uku Laik, kes naasis hõbedaga kuni 100 kilogrammi kaalukategoorias.

Kuni 58 kg kategoorias sai Aleksandrs Zaicevs kolmanda koha ning kuni 76 kiloste poiste seas tuli kolmandaks Tanel Põrk.

Marcus-Evert Uhtjärve saagiks jäi viies koht.

Hetkel TÜ ASK koosseisus treeniv ja võistlev Valga Spordiklubi kasvandik Ott Saar saavutas esimese koha täiskasvanute arvestuses.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles