Metsateemaline arutelu muutus tuliseks vaidluseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RMK Valgamaa metskonna metsaülem Risto Sepp (paremal) ja Võru Instituudi direktor Rainer Kuuba arutlesid Valga muuseumis metsa majandamise teemal.
RMK Valgamaa metskonna metsaülem Risto Sepp (paremal) ja Võru Instituudi direktor Rainer Kuuba arutlesid Valga muuseumis metsa majandamise teemal. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Väitlus Eesti metsade olukorra üle tõestas, et RMK Valgamaa metskonna metsaülem Risto Sepp ja Võru instituudi direktor Rainer Kuuba näevad riigimetsade majandamist täiesti erinevalt.

Metsateema on juba aasta jagu olnud kuum teema sotsiaalmeedias. «Mind häirib tõsiselt see meediamüra, mida tekitab väike kogukond inimesi ja mis on leidnud nii suurt kõlapinda. Näen seal taga emotsioone, mitte argumente. Oleks mõistlik tasakaalupunkt leida,» ütles Risto Sepp teemakohasel arutelul Valga muuseumis.

Riigile kuulub pool Eesti metsadest. Seda osa metsast majandab, hooldab ja kaitsebki riigimetsa majandamise keskus (RMK).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles