Koduvägivalda esineb kõigis sotsiaalsetest kihtides

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere avatud naistekeskuse juhataja Pille Rives tunnistas, et Taavi Rõivase ja tema lähikondlaste käitumine Malaisias paistab talle olevat nagu elav mõnitus.
Tähtvere avatud naistekeskuse juhataja Pille Rives tunnistas, et Taavi Rõivase ja tema lähikondlaste käitumine Malaisias paistab talle olevat nagu elav mõnitus. Foto: Arved Breidaks

Lähisuhtevägivald ei tunne sotsiaalseid piire, nagu tõestas eelmisel nädalal lahti rullunud ekspeaminister Taavi Rõivase Malaisia-skandaal, tõdeb Tähtvere avatud naistekeskuse juhataja Pille Rives.

Riigikogu ratifitseeris 20. septembril perevägivalla ennetamise konventsiooni, ent juba päev hiljem tegeles Riigikogu aseesimees Taavi Rõivas Malaisias naisterahva ahistamisega. Kuidas asjade selline käik teile paistab?

See paistab nagu elav mõnitus. Arvan, et paljud naised tunnevad, et tegelikult see on küüniline, kui poliitilise eliidi hulka kuuluvad inimesed, kes võiks olla eeskujuks, käituvad sellisel viisil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles