Liikluses tuleb olla ettevaatlik

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügise esimene lumi Valga tänavatel
Sügise esimene lumi Valga tänavatel Foto: Arvo Meeks

Seoses lumesaju ja miinustemperatuuridega palub maanteeinfokeskus sõidukijuhtidel olla liikluses tähelepanelik ning arvestada talviste teeoludega.

Ühtlasi palub maanteeamet autojuhtidel varuda sihtpunkti jõudmiseks lisaaega, sest ei saa välistada, et piirkonniti tuleb ohutuse tagamiseks vähendada sõidukiirust.

Politsei lisab, et kuna lörts ja talvised teeolud on kätte jõudnud, tuleks paigaldada sõidukitele talverehvid. Autoomanik peab mõtlema läbi oma igapäevased või -nädalased sõidud ning selle pealt hindama, millal suverehvid välja vahetada. Enne talverehvide alla panemist tuleb veenduda, et nende mustri jääksügavus on vähemalt neli millimeetrit ning need ei ole katki.

Valgas oli hommikul kella 8 ajal temperatuur 0,7 kraadi. Otepääl oli -0,4. Kui Valgas sadas nõrka vihma, siis Valgast Võru poole sadas jäävihma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles