Mees on juba mitmendat nädalat kadunud

Valgamaalane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teadmata kadunud Tarmo
Teadmata kadunud Tarmo Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub kaasabi selgitamaks välja 49aastase Tarmo asukohta, keda nähti viimati 9. oktoobri hommikul Tartu vallas oma kodu juurest autoga lahkumas.

Tarmo lahkus Tartu vallas Kastli külas asuvast kodust 9. oktoobri hommikul rohelist värvi Audiga, mille registreerimismärk on 751 ATG. Mees pidi samal hommikul minema tööle paari kilomeetri kaugusel Vasula alevikus asuvasse ettevõttes, kuhu ta aga ei jõudnud.

«Ema ootas Tarmot sama päeva õhtuks koju, kuid sinna ta ei naasnud ning seni ei ole mehest midagi teada. Lähedaste sõnul on Tarmo on vaikne ja enesesse tõmbunud mees ning nende sõnul ei ole selline kadumine tema puhul tavapärane käitumisviis,» rääkis Tartumaa piirkonnavanem Kaja Suur.

Kolmapäevani püüdsid lähedased mehe asukohta välja selgitada omal käel. Piirkonnavanema sõnul on kadunud mehe ema läbi helistanud kõik mehe võimalikud sõbrad ja sugulased, uurinud mehe kohta tema tööandjalt ning püüdnud leida meest kohtadest, kus ta tõenäoliselt aega veeta või viibida võiks, ent seni pole need kontrollkäigud tulemust andnud.

Praeguseks on politsei veendunud, et haiglas ega teadaolevate sõprade-tuttavate juures teda ei ole.

Tartu politseijaoskonna politseikapten Anita Peiponen täpsustas teisipäeval, et möödunud päevade vältel on politsei täiendava info kogumiseks suhelnud korduvalt Tarmo sugulaste ja kolleegidega saamaks lisainfot tema käitumismustritest ja võimalikust viibimiskohast.

"Korduvalt oleme kontrollinud Tarmo elukoha ümbrust ning lisaks erinevaid paikkondi, kus mehele meeldis aega veeta. Samuti oleme uurinud Tarmo tuttavatelt ja naabritelt, kas nad on mehega pärast kodust lahkumist kokku puutunud ning kuhu võinuks ta nõnda ootamatult minna. Praegu veel häid uudised ei ole, kuid jätkame asjaolude selgitamist ja mehe otsimist," rääkis Peiponen.

Kodust 9. oktoobri hommikul oma rohelise Audiga teadmata suunas lahkunud mehe telefon on olnud sestsaadik väljalülitatud ning ta ei ole sellelt peale kadumist ühtegi kõnet teinud. Tagaotsimistoimiku raames teostatakse erinevaid toiminguid, mis võiksid täiendavalt kaasa aidata isiku asukoha tuvastamisele ja kadumise motiivide selgitamisele.

Kõikidele patrullidele on jagatud mehe isikukirjeldus, kuid kui keegi kõrvaline peaks selliste tundemärkidega meest või tema rohelist Audit (751 ATG ) kuskil nägema või teab Tarmost midagi, palutakse sellest teada anda politsei infotelefonil 612 3000. Niisamuti ootab politsei Tarmolt eneselt märke selle kohta, et temaga on kõik hästi ja tema pärast ei ole tarvis enam muretseda ning teda otsida.

Tarmo on umbes 190 cm pikk. Ta on kõhna kehaehitusega ja tumedate lühikeste juustega. Mehel oli kodust lahkudes seljas tume jakk, tumesinised teksapüksid ja jalas mustad kingad. Tarmo lahkus kodust oma rohelist värvi sõiduautoga Audi 80.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles