Tiitlivõit jäi seekord koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esikolmikusse jõudsid Võru piljardist Maikren Pill (vasakult) ning valgalased Kevin Kattai ja Tiit Kattai.
Esikolmikusse jõudsid Võru piljardist Maikren Pill (vasakult) ning valgalased Kevin Kattai ja Tiit Kattai. Foto: Erakogu

Pühapäeval selgus Valga bowling`u-saalis selle aasta Valga linna meister Ameerika piljardi üheksa palli mänguformaadis. Meistritiitli võitis Valga klubi liige.

Tiitlijahile saabus seekord kümme piljardihuvilist. Kaheksale kohaliku klubi liikmele pakkus seekord konkurentsi ka kaks Võru mängijat. Mängiti kahes alagrupis, kus grupi võitjad pääsesid otse poolfinaali ning teise ja kolmanda koha omanikud selgitasid omavahel välja edasipääsejad.

Esimeses veerandfinaalis oli Sairos Piir 5 : 0 parem Carl Säinasest ning teises veerandfinaalpaaris lülitas Võru mängumees Maikren Pill samuti tulemusega 5 : 0 konkurentsist välja Lembit Saluste. Poolfinaalides olid taas võitmatud oma alagruppide võitjad. Esimeses kohtumises alistas Kevin Kattai Sairos Piiri ning teises kohtumises Tiit Kattai Maikren Pilli. Mõlemad matšid lõppesid tulemusega 5 : 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles