Tanel Laanmäe taastub lõikusest

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odaviskaja Tanel Laanmäe
Odaviskaja Tanel Laanmäe Foto: Liis Treimann

Veidi enam kui kuu aega tagasi opereeriti odaviskaja Tanel Laanmäel mõlemat põlve. Teisiti enam ei saanud, sest kogu hooaeg oli kulgenud läbi valu ja vaeva. Nüüd läheb Tõrvast pärit mehel juba paremini. Pärast operatsiooni ta enda kehale suurt koormust veel aga anda pole saanud.

«Kõik on läinud pärast operatsiooni nii, nagu ise eeldasin ja nagu doktorid ootasid,» kinnitas Laanmäe. Üleüldse olevat tal tervisega praegu lood päris head. «Kuna hetkel on mul spordi mõttes nii-öelda madalhooaeg, siis mind miski muu tervisemure ka ei kimbuta ja tunne läheb vaikselt paremaks.»

Laanmäe nentis, et põlvede vilets seisund jättis oma jälje ka võistlushooajale. Paraku ei suutnud ta hooaega ka pooleli jätta – kuigi tagantjärele tunnistab, et nii oleks ehk targem olnud. Nii möödusidki sellesuvised võistlused mitmel juhul, võideldes valude, krampide, paistetuse ja muude probleemidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles