Raskejõustikus jagus medaleid ka Valgamaa kaitseliitlastele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kaitseliitlased naasid koju viie individuaalse medaliga ja võistkondlikult teise kohaga.
Valgamaa kaitseliitlased naasid koju viie individuaalse medaliga ja võistkondlikult teise kohaga. Foto: Erakogu

Kaitseliidu meistrivõistlustel raskejõustikus olid heas hoos ka Valgamaa malevlased. Koju naasid nad viie individuaalse medaliga ja võistkondlikult teise kohaga.

Tallinnas peetud jõuproovil näitasid eriti korralikku musklirammu just Valgamaa maleva naisvõistlejad. Lamades surumises saavutas Aili Popp esimese koha, Aveli Tättar tuli kolmandale kohale – nagu ka Kristo Tuvi. Sangpommivõistluses võitis Popp hõbeda ning Tiiu Kannes proksi. Lisaks kuulusid Valgamaa maleva esindusse Innar Malleus ja Ain Kautlenbach.

Viimase võistlusena on Kaitseliidu spordiaastas kavas mõõduvõtt males. Malevatevaheline üldseis enne viimast ala on pingeline. Tartu malev on teistest eest ära libisenud, kogudes 120 punkti. Teisele kohale tõusis Valgamaa malev 101 punktiga ning kolmandal kohal on Järva malev, jäädes teisest kohast maha vaid ühe punkti võrra. Sakala maleval on neljandana 94 punkti, sama palju on neid ka Rapla maleval. Esimese kuue hulka mahub veel Võrumaa malev 89 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles