Noored tunnustasid Võru linnajuhte

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aumärgise andis Võrumaa noortekogu esimees Ave-Liis Kivest linnapeale Anti Allasele üle eelmisel nädalal.
Aumärgise andis Võrumaa noortekogu esimees Ave-Liis Kivest linnapeale Anti Allasele üle eelmisel nädalal. Foto: Võru linnavalitsus

Võru linnavalitsus pälvis «Kaasan noort» aumärgise. Selle andis linnapea Anti Allasele üle Võrumaa Noortekogu esimees Ave-Liis Kivest.

Märgis on tunnustus kohalikele omavalitsustele, kes kaasavad noori ja hindavad nende panust otsustusprotsessides, andis linnavalitsus linna kodulehel teada.

Võru linn pälvis «Kaasan noort» aumärgise kuna 2017. aasta suvel toimus Võrus lastefestival, milleks kogus linnavalitsus aasta jooksul noortelt endilt ideid.

Samuti valmis sügisel noorte endi mõtetel põhinev ainulaadne skate-park ning iga-aastaseks traditsiooniks on kujunenud aasta noore valimine. Samuti tõid noored välja, et neil on avanenud võimalus külastada linnavalitsust ja linnapead ning pidada ka läbirääkimisi seoses linna arengukavaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles