Büroo aitab nii võlgnikke kui vägivallaohvreid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas saavad õigusabi vähekindlustatud ja erivajadustega inimesed ning perevägivalla ohvrid. Tasuta õigusabi pakub abivajajatele SA Õigusteenuste Büroo, mille juhataja on Hille Raud.
Valgas saavad õigusabi vähekindlustatud ja erivajadustega inimesed ning perevägivalla ohvrid. Tasuta õigusabi pakub abivajajatele SA Õigusteenuste Büroo, mille juhataja on Hille Raud. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Kui on esile kerkinud probleemid võlgade, elatisraha või pärandusega, võib abi küsida õigusteenuste büroost.

«Muresid, millega abiotsijad meie poole pöörduvad, on väga erinevaid – alates peresuhetest ja lõpetades pensionite ning pärimisega. Oleme nõu andnud ka lahutuse ja varajagamise asjus ning hooldusprobleemide korral,» selgitas õigusteenuste büroo (ÕTB) juhataja Hille Raud.

Väga sageli on neilt nõu küsitud, kui võlg kaelas. «Suure võlakoorma tõttu on olnud meie töölaual ka eraisiku pankrotiavalduse koostamine, selgitamised ja juhendamine. On probleeme üürilepingute ja korteriühistute arvetega, on kaasomandi keerdkäike ja rahulolematust sotsiaaltoetustega,» lisas Raud. Küsimusi tekitavad ka vara kinkimised ja testamendid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles