Esiliiga võit tuli Valgamaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga piljardiklubi esindaja Kevin Kattai võitis kaheksast etapist kolm.
Valga piljardiklubi esindaja Kevin Kattai võitis kaheksast etapist kolm. Foto: Rein Säinas

Möödunud nädalal pandi Viimsis punkt 2017. aasta Eesti piljardi esiliigale. Kaheksast etapist kolm võitu noppinud Valga piljardiklubi esindaja Kevin Kattai saavutas ka esiliiga üldvõidu.

Viimasel, kaheksandal etapil võttis võidu Rein Luik, kes alistas tasavägises finaalis seisuga 5 : 4 Illimar Ventsli ning kellele see oli juba kolmas etapivõit. Kolmandad kohad saavutasid Gert Gnadeberg ning Kevin Kattai. Kattai noppis hooaja jooksul sarnaselt Luigele kolm etapivõitu ning saavutas ka esiliiga üldvõidu.

Piljardimäng hakkas Kattaid köitma juba varakult. «Huvi piljardi vastu tekkis juba üsna noorelt. Eks ikka sellest, et isa Tiit peaaegu professionaalselt sellega tegeles ja eeskujuks oli. Alustasin ise 2007/2008, seega umbes kümme aastat tagasi noorte piljarditrennis ning hiljem juba kohalikel klubiturniiridel võisteldes.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles