Magnus Kirt jätkab esialgu treenerita

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odaviskaja Magnus Kirdi olulisimad hetked tänavusel hooajal on seotud Londonis toimunud maailmameistrivõistlustega. Suurimaks õnnestumiseks peab ta MMi kvalifikatsioonist edasisaamist ning suurimaks ebaõnnestumiseks sealsamas finaalis esinemist.
Odaviskaja Magnus Kirdi olulisimad hetked tänavusel hooajal on seotud Londonis toimunud maailmameistrivõistlustega. Suurimaks õnnestumiseks peab ta MMi kvalifikatsioonist edasisaamist ning suurimaks ebaõnnestumiseks sealsamas finaalis esinemist. Foto: Erik Prozes / Postimees

Tõrvast pärit odamehel Magnus Kirdil on seljataga erakordselt stabiilne hooaeg, suurepäraseks tituleerimast takistab seda aga teatav ebaõnn hooaja tähtsaimal võistlusel. Praegu valmistub ta juba uueks hooajaks – endiselt treenerita.

Kuidas lõppenud hooajaga rahule jäite? Millise hinde sellele viiepallisüsteemis paneksite?

Kindlasti jäin rahule – see oli minu seni parim hooaeg. Hindeks paneksin siiski nelja, sest ei suutnud isiklikku rekordit visata ega võimetele vastavalt maailmameistrivõistluste finaalis esineda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles