Retked tutvustavad ürgset loodust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ruuporid võimendavad ning panevad inimesed kuulama metsahääli,» rääkis RMK Pähni külastuskeskuse teabejuht Taavi Tatsi.
«Ruuporid võimendavad ning panevad inimesed kuulama metsahääli,» rääkis RMK Pähni külastuskeskuse teabejuht Taavi Tatsi. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Võrumaa võimsate laante keskel asuva Pähni külastuskeskuse tõmbenumbriks on saanud puidust hiigelruuporid. Sealsamas saab ka loodust tundma õppida.

«Üha enam satub siia matkajaid üle Eesti ning väljastpooltki,» sõnas RMK Pähni külastuskeskuse teabejuht Taavi Tatsi. Suur roll selles ongi mõne kilomeetri kaugusel asuvatel ruuporitel ehk lehisest kõlakodadel.

Antsla kooliõpilased tutvumas Hinni kanjoniga. See on tekkinud 400 miljonit aastat tagasi, mil seal oli troopiline meri.
Antsla kooliõpilased tutvumas Hinni kanjoniga. See on tekkinud 400 miljonit aastat tagasi, mil seal oli troopiline meri. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles