Taukar: mul on siiralt kahju, et noored kuulajad asjatult ootama jäid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar isadepäevakontserdil Põlvas
Karl-Erik Taukar isadepäevakontserdil Põlvas Foto: Maarius Suviste / Lõuna-Eesti Postimees

Põlvas Mesikäpa hallis pühapäeval aset leidnud suurel isadepäevapeol oli üks suurimaid tõmbenumbreid laulja Karl-Erik Taukari esinemine. Hulk fänne lootis artistilt esinemise järel ka autogrammi saada. Paraku lahkus laulja esinemise järel kohe lavalt ega naasnud hiljem autogrammide jagamiseks. Mõnigi väike fänn oli sellest väga pettunud ja näha võis ka pisaraid.

«Kahjuks juhtus Põlvas arusaamatus. Mulle olid managerilt selged juhised autogramme mitte jagama jääda, kuna saal tuli pärast kontserti kiiresti ümber kujundada käsipallimänguks ning rahvas ruttu välja saada. Nii saigi tehtud, läksime bändiga lavalt otse riietusruumi. Ainus asi, mis mina lava kõrval olevatele fännidele jõudsin öelda, oli, et läheme puhkama,» tõdes Taukar.

«Jutt, et lubasin isiklikult publikule, et tulen tagasi ja annan autogramme, ei pea paika. Kuulsin hiljem, et keegi rahvast oli ikkagi hõiganud, et Karl-Erik tuleb tagasi autogramme andma. Sel lubadusel polnud alust. Tagantjärele mõeldes oleksin võinud kontserdi ajal lavalt olukorda ja spordihalli kiiret päevakava selgitada, ilmselt oleks saanud sellega segadust vältida,» lisas ta.

«Ma olen võimalusel alati fännidele autogramme ja pilte jaganud, tihti on autogrammitunnid kujunenud isegi pikemaks kui kontsert ise. Kui olen lubanud, olen 100% ka teinud. Loomulikult on olnud ka päevi, kus graafik on minuti pealt paigas ja pole olnud aega jääda pärast kontserte fännidega suhtlema. Põlvas veedetud isadepäevale tagasi vaadates on mul siiralt kahju, et noored kuulajad asjatult ootama jäid. See ei ole emotsioon, mida tahtsime kontserdiga tekitada,» võttis armastatud laulja juhtunu kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles