Kolm kagueestlast saavad ministrilt aumärgi

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teenekas Tõrva gümnaasiumi õpetaja ja raamatukoguhoidja Hilma Karu on üks kolmest kagueestlasest, kes saab kodanikupäeva puhul siseministrilt aumärgi.
Teenekas Tõrva gümnaasiumi õpetaja ja raamatukoguhoidja Hilma Karu on üks kolmest kagueestlasest, kes saab kodanikupäeva puhul siseministrilt aumärgi. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Teenekas Tõrva gümnaasiumi õpetaja Hilma Karu, särasilmne Otepää avatud noortekeskuse juhataja Kätlin Nukka ja Põlva poliitik Igor Taro saavad siseministrilt kodanikupäeva aumärgi.

«Kindlasti on see üllatus, mida ei osanud oodata,» lausus Nukka. «Muidugi teeb see meele heaks, kui keegi näeb ja hindab tehtud tööd.»

Tema vedamisel on Otepää noortekeskus saanud piljardilaua, matkatarvikud ja muusikariistu bänditegemiseks. Samuti on käima lükatud kalastusring ja robootikaring ning taastatud suvine malevatraditsioon. «Arvan, et noortekeskusel läheb väga hästi,» kinnitas Nukka. «Praegu korraldame noortebändide festivali, mis saab teoks 25. novembril.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles