Vee- ja kanalisatsioonitööd seiskusid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi jõuavad teetööd Valgas Maleva tänavale.
Peagi jõuavad teetööd Valgas Maleva tänavale. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tegevus AS K&H Valgas asuval töötandril seiskus 4. aprillil, pannes linnaametnikud keerulisse olukorda. AS Amaks plaanib oma osa töödest lõpetada 1. juuliks.

Valga aselinnapea Ilmar Tõlneri sõnul kulgevad torutööd ASi Amaksi tööpiirkonnas, mis hõlmab Pedeli jõest loode ja põhja poole jäävat linnaosa, rahuldavalt ning graafikust, mis kevadel kooskõlastati, peavad nad ilusasti kinni.

«Aprilli lõpu seisuga on nad oma töödemahust teostanud 75 protsenti ning hetkel käivad tööd Telliskivi tänaval,» selgitas aselinnapea. Kuigi ka nende finantsseis väga tugev ei olevat, usub Tõlner, et ettevõte ei anna alla, vaid peab kokkulepetest kinni.

«Kui 11. aprillil kultuuri- ja huvialakeskuses toimunud rahvakoosolekul rääkisin eesseisvatest vee- ja kanalisatsiooniprojektiga seonduvatest töödest, ei olnud ma tõesti tol hetkel veel teadlik, et asi nii tõsine on,» sõnas Tõlner aga tegevuse seiskumise kohta K&H tegevuspiirkonnas.

K&H probleemid on aga omakorda raskesse seisu pannud mitu alltöövõtjat. Kõne alla võib vägagi tõenäoliselt tulla lepingu lõpetamine firmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles