Võru vallavalitsus sai osaliselt ametisse

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru vallavalitsuse kolmapäeval ametisse saanud liikmed: (vasakult) Riina Laanelepp, Maarika Rosenberg, Siiri Konksi ja Juris Juhansoo.
Võru vallavalitsuse kolmapäeval ametisse saanud liikmed: (vasakult) Riina Laanelepp, Maarika Rosenberg, Siiri Konksi ja Juris Juhansoo. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Võru vallavolikogu seadis kolmapäeval ametisse 7-liikmelise vallavalitsuse, kuhu kuulub vähemalt üks esindaja igast ühinenud endisest viiest vallast.

Vallavanem Kalmer Puusepa juhitavasse vallavalitsusse kuuluvad esialgu Juris Juhansoo Lasvalt, Siiri Konksi ja Riina Laanelepp Võru vallast ning Maarika Rosenberg Sõmerpalust.

Edaspidi ühinevad vallavalitsusega veel ka Piret Otsatalu Vastseliinast ja Ester Valgemäe Oravalt. Kuna nemad on praegu veel vallasekretärina tööl oma endises vallavalitsustes ei saa nad enne järgmist aastat, mil vanad vallad lõplikult kaovad, uude vallavalitsusse kuuluda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles