Põlva klubid tegid sotid selgeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serviti üks resultatiivsemaid mängijaid oli Henri Sillaste.
Serviti üks resultatiivsemaid mängijaid oli Henri Sillaste. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Käsipalli Eesti meistriliigas läksid kolmapäevases kohtumises omavahel kokku kaks Põlva klubi: Serviti ja ja peamiselt noortest koosnev esimest aastat meistriliigas mängiv Coop.

Kahe kohaliku klubi omavahelises vastasseisus ei andnud tabeli liider Serviti Coopile just eriti võimalusi. Esimese poolaja keskel juhtis Serviti juba 14 : 5 ning kui mindi poolajapausile, seisis tablool juba tiitlikaitsjate kasuks seis 21 : 11.

Serviti, kes kontrollis kogu kohtumist, suurendas kohati vahe juba ka 15 väravani, kuid lõpus võtsid Coop meeskonna mängijad end kokku ning lõpuks olid kaotusnumbrid 30 : 39.  Serviti meeskonnas jõudsid väravateni 13 pallurit, neist Henri Sillaste ja Sergei Ljubtšenko viskasid kuus ning Hendrik Varul viis väravat. Coopi poolel oli täpseim Tõnis Kase kümne tabamusega, Priit Jõks ja Alfred Timmo lisasid kumbki viis väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles