Kaduma läinud koer ilmus välja Läti varjupaigast

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omanikud leidsid Karula külast kaduma läinud Bäcksteri Lätist Valmiera varjupaigast. Varem pole kolmeaastane berni alpi karjakoer rändama läinud.
Omanikud leidsid Karula külast kaduma läinud Bäcksteri Lätist Valmiera varjupaigast. Varem pole kolmeaastane berni alpi karjakoer rändama läinud. Foto: Liisi Trahv

Valgamaal Karula külas kadunuks jäänud koera omanikud said üllatuse osaliseks, kui selgus, et nende koduloom pole mitte kõrvalkülas pruudiotsingul, vaid ligi 70 kilomeetri kaugusel Valmieras varjupaigas.

Karula elanik Liisi Trahv ütles, et nende isane kolmeaastane berni alpi karjakoer Bäckster on tavaliselt nende talu suurel maatükil lahtiselt ja vahel soovi korral öösiti toas. Kuhugi rändama ta siiani polnud läinud.

Kui koer välja ei ilmunud, hakkasid nad elukaaslasega looma küla ümbruses otsima. «Ta metsade vahel kõnnib, aga et ta paariks päevaks ära kaob, seda ei ole varem juhtunud. Käisime ja otsisime oma küla kandis, sõitsime külasid läbi, vaatasime teeäärtes.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles