Mari Kalkun: Võrumaas on nii palju väge

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrumaale naasnud lauljatar Mari Kalkun tunnistab, et sellist vabadust ja väge, mis teda koduses Viitinas ees ootas, linnas polnud.
Võrumaale naasnud lauljatar Mari Kalkun tunnistab, et sellist vabadust ja väge, mis teda koduses Viitinas ees ootas, linnas polnud. Foto: Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Lauljatar Mari Kalkun tegi elus kannapöörde ja pärast pikki aastaid kestnud linnaelu tuli tagasi Võrumaale Haki külla. Rõuge metsade ja küngaste vahel salvestas ta ka äsja ilmavalgust näinud uue albumi «Ilmamõtsan».

Teie häälel on uuel plaadil selline ulatus, mida eelmistelt plaatidelt ei leia. Olete uue plaadi tarbeks kuidagi teisiti ette valmistunud, häält treeninud?

Olen järjepidevalt kümmekond aastat tegelenud muusikaga, aga ka hääle arendamisega. Loomulikult olen õpingute ajal läbinud hääleseadeid ja võib-olla ma olen pisut teadlikum võrreldes algusaegadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles