Tõrvas kadunuks jäänud Siim leiti surnuna

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede pealelõunal leiti kolmapäeval kadunuks jäänud Siim kodu lähedalt metsatukast surnuna.

Kolmapäeva hommikul oma kodust teadmata suunas lahkunud Siimu otsingud jätkusid täna, mil korrakaitsjad ühes abipolitseinike ja vabatahtlike otsijatega Tõrvas ja selle lähiümbruses Siimu leida püüdsid.

„Täna pealelõunal, mil ühiselt mehe kodulähedast metsatukka läbi kammiti, leidsid vabatahtlikud otsijad kadunud Siimu. Paraku leiti mees surnuna,“ ütles Tõrva piirkonnapolitseinik Aleksander Zemskov, avaldades politsei poolt sügavat kaastunnet Siimu lähedastele.

Piirkonnapolitseiniku sõnul mehe surnukehal väliseid vägivalla tundemärke ei olnud, ka ei ole esialgselt kogutud andmete põhjal alust arvata, et tema surma põhjustas kuritegu. Täpse surma põhjuse selgitab aga siiski kohtuarstlik lahang.

Piirkonnapolitseinik tänab vabatahtlikke ja kõiki teisi, kes mehe otsimisel abiks olid. Ühtekokku ulatas Siimu otsingutel abikäed 36 inimest. Politsei tänab abilisi ja palub otsinguteadet enam mitte levitada.

Teisipäeval lahkus 33aastane Siim oma kodust Tõrvas, et sõita Valka tööle. Töökohta Siim ei jõudnud, koju tagasi samuti mitte. Mehe telefon oli välja lülitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles