Kogukonnapoe avamine tõi tunnustuse ja tänusõnad

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põlvamaa tunnustas oma tublisid tegijaid ja tegusaid ühendusi. Hubane ja pidulik seltskondlik sündmus leidis seekord aset Räpina sadamakohvikus.

Põlva Omavalitsuste Liit ja Põlvamaa arenduskeskus kuulutasid välja kodanikuühiskonna 2017. aasta tegijad, kellele tänusõnad ja tunnustuse andsid üle Põlvamaa arenduskeskuse juhataja Hegri Narusk ja Põlvamaa omavalitsuste Liidu tegevdirektor Eve Neemsalu.

Aasta vabatahtlik on inimene, kes aktiivselt osalenud vabatahtlikus tegevuses, teinud tasu saamata tööd mõne organisatsiooni, küla, piirkonna või valdkonna heaks. Aasta vabatahtliku tiitli pälvis Taavi Nagel, kes oma põhitöö kõrvalt on alati spordivõistluste appi jõudnud - nii kohtunikuks, korraldajaks kui ka fotograafiks. Aastaringselt veedab ta palju aega Mammaste suusaradadel, korraldades võistlusi, tehes lund või hoides korras radasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles