LUGU AASTAST 2017 ⟩ Kätlin Nukka imeline aasta: abiellumine, unistuste töö ja aumärk

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee seda, mida armastad, ja kui teed suure kirega, jõuad kaugele, ütleb särasilmne Kätlin Nukka, kes täna saab kodanikupäeva aumärgi.
Tee seda, mida armastad, ja kui teed suure kirega, jõuad kaugele, ütleb särasilmne Kätlin Nukka, kes täna saab kodanikupäeva aumärgi. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Täna läheb otepäälane Kätlin Nukka pealinna, et pidulikul tunnustamisel saada siseministrilt kodanikupäeva aumärk. «Kas sa ise ka aru saad, kui tähtis autasu see on? Paljud ei saa seda terve oma pika elu jooksul!» ütles üks vanem proua talle, 27aastasele naisele.

«Jah, nii see tõesti on,» nõustus särasilmne Nukka. «Võib-olla jõuab see tegelikult mulle alles esmaspäeval kohale, kui tähtis see on. Aumärk on väga suur üllatus.»

Kodanikupäeva aumärgi saavad inimesed, kes oma kogukonnas või laiemalt on silmapaistvalt edendanud kodanikukasvatust ning teinud vabatahtlikku tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles