Võru tüdrukud tulid karikavõitjaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis selgus Eesti karikavõitja.
Viljandis selgus Eesti karikavõitja. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuni 16aastaste tütarlaste Eesti karikavõistluste finaalturniiril tuli karikavõitjaks Võru spordikool. Rakvere spordikool saavutas hõbe- ja Palusalu spordiklubi / Tallinna spordikool pronksmedali.

Finaal sai teoks Viljandis möödunud nädalavahetusel. Karikavõitjaks kroonitud Võru spordikooli tiim võitis seitsmest mängust kuus, jäädes alla vaid hõbedale tulnud Rakvere spordikoolile. Nii Rakvere kui ka pealinna tütarlapsed võitsid viis mängu, kuid omavahelise mängu 2 : 1 ülekaal tagas hõbemedali Rakvere võistkonnale. Tallinna tüdrukud said kaela pronksmedali.

Esikolmikule järgnesid Selver Tallinn Audentes, Viljandi spordikool, Olerex / Veski Mati Tartu, Spordiklubi Tats Kiili ning Selver Tallinn Audentese duubelvõistkond. Parima mängija tiitliga tunnustati Anne-Mai Pihlapit (Võru spordikool), Emma-Stiina Rohtlat (Rakvere spordikool), Arina Skuratovskit (Palusalu spordiklubi / Tallinna spordikool) ja Maria Saaronit (Selver Tallinn Audentes).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles