GALERII: Alexela avas Otepääl oma kroonijuveeli

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alexela avas täna Otepääl uuenenud tanklapoe. Lisaks tavapärasele bensiinile ja diislikütusele on nüüd olemas ka vedelgaasi ehk LPG tankur.

Alexela Otepää pood on kõige värskem tanklapood Alexela Eesti tanklates. „See siin on meie kroonijuveel,“ kiitis Alexela Oil juhatuse esimees Ain Kuusik. „Nüüd on siin palju ruumi, nüüd on siinne koht saanud palju kenamaks.“

Uue kontseptsiooni järgi ehitatud avaramas tanklapoes on müügil lai valik esmatarbe- ja autokaupu ning suur valik eineid. Samuti saab tanklapoest kohvi. Uudisena on Otepää tanklapoes nüüd võimalik ka sõlmida kindlustuslepinguid, mida vahendatakse iizi.ee abil. Lisaks saab tanklast osta balloonigaasi.

Pesula on plaanis avada jaanuari keskel. „Lähipäevil jõuavad seadmed Tallinnasse,“ ütles Ain Kuusik. Ta lisas, et seadmete kättesaamine võttis loodetust kauem aega, sestap ei saanud pesulat avada sügisel, nagu suvel oli ajakirjanduses info välja käidud.

Alexela Oil kuulub Alexela gruppi. Ettevõtte 77-st tanklast omab tanklakauplusi 24. Vanima eestimaise tanklaketina (aastast 1993) ollakse tööandjaks enam kui 150 inimesele üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles