Katuseraha jõuab Valgamaale varasemast vähem (1)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise Taheva vallavanema, praeguse Valga vallavolikogu liikme Monika Rogen­baumi sõnul on aastate jooksul piirkonna objektidele eraldatud katuseraha läinud kohtadesse, mis väga toetust vajanud. Uuel aastal saavad loodetavalt vajaliku abiraha Hargla kirik ja Taheva sanatoorium.
Endise Taheva vallavanema, praeguse Valga vallavolikogu liikme Monika Rogen­baumi sõnul on aastate jooksul piirkonna objektidele eraldatud katuseraha läinud kohtadesse, mis väga toetust vajanud. Uuel aastal saavad loodetavalt vajaliku abiraha Hargla kirik ja Taheva sanatoorium. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Riigieelarvest jagatavat niinimetatud katuseraha tuleb uuel aastal Valgamaale vähem kui varem. Toetust saavad kirikud, lasteaiad ja koolid.

Kui sedapuhku tuleb raha maakonda 144 000 eurot, siis eelmine kord oli seda 191 000 ja veel varasematel aastatel 199 000 ja 219 000 eurot.

Suurima summa eraldas Valgamaale sotsiaaldemokraatide fraktsioon, kellelt saab toetust kaheksa maakonna objekti kogusummas 58 000 eurot. Suurima summa – 10 000 eurot – saavad Otepää Pähklikese ja Sangaste lasteaed mööbli ostuks. 9000 eurot läheb Tsirguliina keskkoolile kõlakoja ja õuesõppeklassi loomiseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles