Apteegis tekkis konflikt

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvas asuva kaubanduskeskuse apteegis juhtus intsident, mille käigus rünnati politseinikku.
Tõrvas asuva kaubanduskeskuse apteegis juhtus intsident, mille käigus rünnati politseinikku. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeva hommikupoolikul lõi 46aastane mees Tõrvas Valga tänaval asuvasse apteeki väljakutsele saabunud politseiametnikku.

"Kui politseinik sisenes apteeki, siis kaks apteegis olnud külastajat jooksid kiiresti välja," kirjeldas Kevade keskuses toimunut Benu apteegiketi kommunikatsioonijuht Ty Lehtmäe. Tema sõnul arenes konflikt edasi juba väljaspool apteeki.

Prokuratuuri pressinõunik Kauri Sinkevicius nentis Lõuna-Eesti Postimehele, et rünnaku alla sattunud politseinik ei viibinud asutuses sugugi juhuslikult. "Meest kahtlustati poodidest varguste toimepanemises ja politseinikud läksid teda kuriteos kahtlustatavana kinni pidama."

Politseinik rünnakus tõsiseid vigastusi ei saanud ja jätkas tööd. Agressiivne mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni. "Prokurör esitab lähiajal kohtule taotluse tema vahistamiseks," lisas Sinkevicius.

Lehtmäe kinnitas, et apteegi tööd see vahejuhtum ei häirinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles