Kohalikud oravaparteilased ootavad kodusõja lõppu

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta alguses Hanno Pevkurit erakonna esimehena 
eelistanud Rain Ruusa on kriitiline: Pevkur ei suutnud ohjata parteiladvikusse koondunud egosid, mis sai ka saatuslikuks.
Aasta alguses Hanno Pevkurit erakonna esimehena eelistanud Rain Ruusa on kriitiline: Pevkur ei suutnud ohjata parteiladvikusse koondunud egosid, mis sai ka saatuslikuks. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Lõuna-Eesti reformierakondlased on ühel meelel, et käärimine parteiladvikus tuleb kiiresti lõpetada ja erakonnale uus esimees valida.

«Ütlen ausalt: kutsuge Andrus Ansip tagasi!» põrutas endine Karula vallavanem Rain Ruusa vastuseks küsimusele, keda ta eelistaks näha kodupartei uue esimehena. «Aga mis imega, seda ma öelda ei oska.»

Reformierakonnas üha teravnenud võimuvõitlus jõudis kolmapäeva hommikuks esialgse lahenduseni, kui tänavu 7. jaanuaril partei esimeheks valitud Hanno Pevkur teatas taandumisest. Pevkur soovitas juba enne vabariigi aastapäeva valida uueks parteiliidriks eurosaadik Kaja Kallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles