LUGU AASTAST 2017 ⟩ Matkasell fännab looduse avastamist ja radade tegemist

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pühajärve ümbrus on väga kihvt,» ütles matkamees Imre Arro, kelle arvates on Pühajärv kindlasti üks looduskaunimaid kohti.
«Pühajärve ümbrus on väga kihvt,» ütles matkamees Imre Arro, kelle arvates on Pühajärv kindlasti üks looduskaunimaid kohti. Foto: Arvo Meeks / LEPM

OÜ Loodusturism juht Imre Arro jäi sõnatuks, kui kuulis, et just tema loodud osaühing pälvis maakonna parima teenindusettevõtte tiitli. «Ei osanud oodata, et sellise auga pärjatakse,» tunnistas matkamees.

Kui teda kutsuti hiljuti Valgamaa ettevõtlusgalale, mõtles ta esiti, et küllap ollakse sarnaselt eelmisele aastale ettevõtluse edendamise nominent. On ju Lõuna-Eestisse palju külalisi meelitatud ja tuntust toodud kõigi nende korraldatud ürituste ja matkade kaudu, mis pakuvad ideid ja põhjust piirkonda külastada.

Seda, et Loodusturism on Valgamaa aasta parim teenindusettevõte, ei osanud ta uskuda hetkeni, mil võitja nimi välja hõigati. «Kui rääkisin oma meeskonnale, et selline tiitel tuli, ütlesid nad: aga nii ju ongi!» rõõmustas Arro (37).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles