Toidupaja Päkapikk võõrustab peresid

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahel detsembrikuu nädalavahetusel ootas Päkapikk lapsi koos emade-isadega Toidupatta. Täna külastasid teda Riko, Kristel ja Toomas Valgast, kes said selle külastuse preemiaks Facebooki mängu eest.

„Oleme Toidupajas esmakordselt. Väga huvitav, hubane ja kodune koht on, „sõnas pereema Kristel. Toidupaja perenaise Krista Tiido põhitegevusalaks on cateringi peoteenuse pakkumine. Suviti on Toidupajas avatud suvekohvik, ning juba mitmel aastal on ta jõulukuul pannud tegutsema Päkapikumaa.

„Kahel eelneval aastal pakkusin tegevusi koolilastele ja külas käisid lapsed klasside kaupa. Sel aastal otsustasin külla kutsuda pered. Pakungi peredele  võimalust üheskoos aktiivselt ja toredasti aega veeta. Mulle meeldib tegelikult lastega mässata ning see päkapikuamet on mõnusaks vahelduseks igapäevategemistele," sõnas Krista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles