Liiklusõnnetustes Võrumaal sai viga viis inimest

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi viis autos olnud kaks meest haiglasse. Foto on illustreeriv.
Kiirabi viis autos olnud kaks meest haiglasse. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Laupäeval kell 11.46 toimus liiklusõnnetus Võru linnas Koidula 7 juures, kus Võrumaa Toidukeskuse parklas tagurdas 62aastane mees sõiduautoga Ford Mustang otsa sõiduki taga liikunud jalakäijale, 79aastasele naisele. Kiirabi toimetas jalakäija Lõuna-Eesti haiglasse.

"Õnnetus parklas juhtus seetõttu, et Fordi roolis olnud mees ei veendunud manöövri ohutuses ja tagurdas otsa sõiduauto taga kõndinud jalakäijale," täpsustas politsei pressiesindaja Ragne Keisk. Ta lisas, et õnneks ei olnud naise vigastused rasked.

Sündmuskohal käinud politsei tuvastas, et autot juhtis kaine ja juhtimisõigust omav mees. Alustatud menetlus selgitab välja õnnetuse täpsemad üksikasjad.

Kell 16.48 toimus aga liiklusõnnetus Võrumaal Võru vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 241. kilomeetril, kus 23aastane mees pööras sõiduautoga Honda Accord vasakpööret sooritades ette sõiduautole Audi A4, mida juhtis 38aastane mees.

Honda kaasreisijale, 19aastasele naisele andis kiirabi kohapeal esmaabi. Kiirabi toimetas Lõuna-Eesti haiglasse Audi juhi ja Audis kaasreisijatena viibinud 33aastase naise, aastase poisi ja 12aastase tüdruku.

Selleski õnnetuses politsei pressiesindaja sõnul keegi raskelt õnneks viga ei saanud. "Mõlemad juhid olid kained, omavad juhtimisõigust. Masinate rehvid vastasid nõuetele ning kõik autodes viibinud isikud olid turvarihmad korrektselt kinnitanud. Õnnetus juhtus pimedal ajal, ent valgustatud ristmikul," täpsustas Keisk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles