Kohvik panustab kodumaistele toodetele

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kohvik Otepääl
Uus kohvik Otepääl Foto: Monika Otrokova / Otepää vallavalitsus

Veel enne jõule avatakse Otepääl Ugandi kohvik, mis on väiksem sõsar Ugandi Restole. Uues kohvikus saab kaasa osta kodumaiseid tooteid: käsitöösiidreid- ja õllesid, mett, hoidiseid ja käsitöötooteid.

Interjööri on loonud samad tegijad, kes kujundasid ka Ugandi Resto interjööri: sisearhitektibüroo Ako In sisekujundajad Alesja Kovalenko-Lauri ja Mait Lauri.

Kohviku juhataja Liis Kalda ütles, et järgmise aasta menüü saab olema pühendatud Eesti Vabariik 100. sünnipäevale. «Kohvikule omaselt pakume muidugi kohvi, saiakesi, kooke ja piirkonna ainukesi Belgia vahvleid. Uuest aastat on kavas pakkuma hakata ka päevapraadi.»

Kohviku esimesteks külalisteks said Otepää vallavolikogu liikmed. Vallavolikogu esimees Jaanus Barkala ja vallavanem Kaido Tamberg tunnustasid kohvikut vallavalitsuse tänukirjaga.

«Mul on hea meel, et Otepää ettevõtlusmaastikule on ilmunud uus toitlustuskoht, hindan omanike ettevõtlikkust ja julgust avada uus ettevõte,» märkis Barkala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles