Piiril leiti nii nuga, antiradarid kui kipakas veok

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luhamaa piiripunkt. Foto on illustratiivne.
Luhamaa piiripunkt. Foto on illustratiivne. Foto: Arved Breidaks

Piirivalvurid avastasid 20. detsembril Luhamaa piiripunktis kahest kontrollitud sõidukist Eestis keelatud antiradarid. Juhte teavitati Eestis kehtivast nõudest, mispeale loobusid nad keelatud seadmest ning said loa oma teekonda jätkata.

20. detsembri hilisõhtul kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaalt Eestisse siseneda soovinud Läti numbrimärgiga Scania veokit. Piirivalvurid avastasid raskeveoki haagisel mitmeid tehnilisi puudusi, mistõttu suunati veoauto erakorralisele ülevaatusele.

Ööl vastu 21. detsembrit saabus Luhamaa piiripunkti Läti numbrimärgiga sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 56aastane mees. Piirvalvurid leidsid kontrolli käigus sõiduautost noa, mis on relvaseadusest tulenevalt tsiviilkäibes keelatud. Mees ühes keelatud esemega anti menetlustoiminguteks üle maksu- ja tolliameti inspektorile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles