Peaminister on saanud paarsada jõulukaarti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratase oli reedeks saanud paarsada jõulukaarti. Fotol peaministri enda jõulutervitus.
Jüri Ratase oli reedeks saanud paarsada jõulukaarti. Fotol peaministri enda jõulutervitus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Stenbocki majas saab peaminister Jüri Ratasele saadetud jõulukaartidest kokku juba korraliku näituse - reedeks oli saabunud üle 200 kaardi, teatas ETV uudistesaade "Aktuaalne kaamera".

Kaarte saabub aga juurde, sest valitsuskommunikatsiooni direktori Urmas Seaveri sõnul jõuavad kaugemalt saadetud kaardid tavaliselt kohale hilinemisega.

Omavalitsused on alati olnud nobedad õnnitluskaarte saatma. Õnnitlused Narvast ja Tallinnast on kohal. Kohal on ka presidendi kaart. Ratasele on teiste hulgas saatnud jõulukaardi ka Suurbritannia peaminister Theresa May.

Jõulurahu soovis peaministrile Tallinna Toomkool. Omaette nurgake Stenbocki maja aknalaual on lasteaedade päralt. Meisterdamisega on nii lapsed kui ka õpetajad vaeva näinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles