Põlva vald otsib tunnustuse väärijaid

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle aasta algul sai Põlva valla aukodaniku tiitli väsimatau lõõtsamänguentusiast Heino Tartes.
Selle aasta algul sai Põlva valla aukodaniku tiitli väsimatau lõõtsamänguentusiast Heino Tartes. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viimaseid päevi saab esitada kandidaate Põlva valla jagatavatele tunnustustele: aukodaniku ja aasta tegu 2017 tiitlitele ja kultuuripreemiale.

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 31. detsember. Kirjalikke ettepanekuid põhjendusega võib esitada igaüks e-posti teel Põlva valla e-posti aadressile või tuua need Põlva vallavalitsuse kantseleisse

Aukodaniku nimetus antakse füüsilisele isikule erilise austusavaldusena aastatepikkuse töö või tegevuse ja eeskuju eest, mis on positiivselt mõjutanud Põlva valla arengut ja tuntust. Esitatav taotlus peab sisaldama aukodaniku kandidaadiks esitatava isiku nime, sünniaega, elukohta, elukutset või ametit, töö- või teenistuskohta, teenete kirjeldust ja põhjendust.

Tunnustusega «Aasta tegu» väärtustatakse vallale olulise tähtsusega ettevõtmist või sündmust, mis positiivselt mõjutanud valla arengut ja tuntust aasta jooksul.

Kultuuripreemia antakse Põlva vallas tegutsevale füüsilisele või juriidilisele isikule või muule ühendusele, mis ei ole juriidiline isik, väljapaistva tegevuse eest kultuuri- või spordivaldkonnas. Kandidaate saab esitada kahes valdkonnas:

  1) kultuurivaldkonnas kultuuri-, hariduse-, teaduse- või loomingu alal;

  2) spordivaldkonnas spordi-, tervisedenduse või sportlike eluviiside propageerimise alal.

Tunnustuste andmise ja preemia suurused otsustab Põlva vallavolikogu. Need antakse üle Eesti Vabariigi sünnipäevale pühendatud vastuvõtul 23. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles