Vananenud digiboks ei luba varsti pealinna telekanalit vaadata

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulist tuleb nendel Viasati klientidel, kelle digiboks Tallinna TV uut standardit ei toeta, selle kanali jätkuva vaatamise soovi korral digiboks välja vahetada.
Juulist tuleb nendel Viasati klientidel, kelle digiboks Tallinna TV uut standardit ei toeta, selle kanali jätkuva vaatamise soovi korral digiboks välja vahetada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui Võru valla elanik helistas Viasati, et küsida, kuhu kadus Tallinna TV, sai ta teada, et digiboks tuleks välja vahetada. Naine pole rahul, et niigi ligi 20 eurot kuus maksev teenus läheks sellega veel kallimaks.

Võru valla Meeliku küla elanik Milvi Hütt ütles, et talle ja elukaaslasele meeldib pealinna telekanalit vaadata, eriti lõõtsasaateid. Teleteenust pakub neile Viasat. Ühel päeval aga kadus kanal järsku oma asukohast. Hütt helistas seepeale Viasati. «Järsku öeldakse, et seda kanalit pole olemas. Tütar Starmanist vaatas, et on,» rääkis naine.

Lisaks öeldi Hüti sõnul, et naine peab välja vahetama oma halli värvi digiboksi, kuna muidu ei näe ta 1. juulist enam populaarseid kanaleid Kanal2 ja TV3. Digiboksi eest tuleks aga maksta kolm eurot kuus. Et teleteenus maksab ise ligi 20 eurot kuus, tegi see naisele tuska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles