Võru perearstid kolivad uude keskusesse

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru abilinnapea Sixten Sild näitab kohta bussijaama kõrval, kuhu peaks kerkima piirkonna perearste koondav tervisekeskus.
Võru abilinnapea Sixten Sild näitab kohta bussijaama kõrval, kuhu peaks kerkima piirkonna perearste koondav tervisekeskus. Foto: Tomi Saluveer / LEPM

Võru bussijaama kõrvale plaanitav tervisekeskus peaks valmima 2020. aastal.

Võru linn esitab kevadel riigile taotluse raha saamiseks, et rajada bussijaama kõrval asuvale krundile piirkonna perearste koondav tervisekeskus. Enam kui tuhande ruutmeetri suuruse hoone ehitusega on plaanis alustada 2020. aastal, eeldatav maksumus on 2–3 miljonit eurot.

Tervisekeskuse ja sellega külgneva parkla ideekonkurss on kavas välja kuulutada veebruari alguses. Samal ajal avaneb sotsiaalministeeriumi tervisekeskuste rajamise teine rahastusvoor. Riik jagab uues voorus toetust perearstikeskuste rajamiseks seni katmata piirkondadesse, sealhulgas Võrru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles