Põlva noormehed võitsid turniiri Lätis

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad Põlva spordikooli käsipallurid
Võidukad Põlva spordikooli käsipallurid Foto: Heiki Kink

Põlva noormehed sünniaastaga 2004 ja 2005 alustasid 2018. aasta esimesel tööpäeval treeningutega, et aasta esimesel nädalavahetusel osaleda iga-aastasel rahvusvahelisel turniiril Ludzas Läti Vabariigis.

Aasta algas noormeestele hästi ning kordagi kaotusekibedust tundmata võideti täiseduga Ludza turniir vanuserühmas 2004 ja nooremad, andis teada käsipallientusiast Helin Potter.

Noorte käsipallurite jõulupuhkus algas 21. detsembril 2017 ja kestis 2. jaanuarini 2018. Pärast pikka puhkust oli esimene treening vaevaline ning küllap andsid head jõuluroad veel tunda. Kuid mida treening edasi, seda paremaks üldpilt läks ning 5. jaanuaril 2018 sõitsid noormehed Lätti Ludza turniirile. Turniiril osalesid lisaks Põlvale veel Läti, Leedu, Venemaa ja Eesti võistkonnad.

Turniirivõidu saamiseks võideti St. Peterburgi 17 : 5, Pihkvat 26 : 17, HC Tallinnat 25 : 15, Ludzat 27 : 14, Moletaid 19 : 13 ja Ulbrokat 16 : 10. Põlva ja Ulbroka olid turniiril võistkonnad, kes kuni omavahelise mänguni ei olnud kaotanud ühtegi mängu.

Võidukas meeskonnas mängisid Andero Viljus, Teron Taal, Kevin Tühis, Aron Saarna, Lex Trevor Parman, Hendrik Kink, Karl Markus Kannel, Tauri Vijar, Joonas Vassiljev, Randel Matthias Lepp, Kevin Tühis, Andreas Paabut, Reio Kähr ja Henri Jõesalu. Nende treener on Kalmer Musting. Võistkonna parimaks mängijaks valiti Kevin Tühis.

Juba 13.–14. jaanuaril ootab noormehi Viljandis ees spordiliidu Jõud 2018. aasta meistrivõistluste teine etapp noormeeste käsipallis. Esimese etapi järel on Põlva noormehed esimesel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles