Küüslaugukasvataja: nõrgad inimesed maal hakkama ei saa

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pereettevõtte juht Vaike Soosaar ütles, et nii küüslauk, marineeritud küüslauk kui ka sibul on tunnustatud Põlvamaa rohelise märgiga.
Pereettevõtte juht Vaike Soosaar ütles, et nii küüslauk, marineeritud küüslauk kui ka sibul on tunnustatud Põlvamaa rohelise märgiga. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Kui värskest õhust astuda sisse küüslaugukasvataja tootmishoonesse, lööb ninna selline aroom, et oh-oh-hoo. Mõnus! Tervistav! Aga peab ettevaatlik olema, et pea ringi käima ei hakkaks.

«Meile piisab ka sellest, kui oleme kogu aeg aroomi keskel,» vastas Põlvamaa küüslaugukasvataja Vaike Soosaar küsimusele, kas pere on nüüd tervem kui kunagi varem.

Peres on kõik terved

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles