Võru linna eelarve võeti vastu

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2018. aastal on eesmärgiks seatud ka põhikoolivõrgu lõplik kordategemine, mis jõuab lõpule Võru Kesklinna kooli rekonstrueerisega.
2018. aastal on eesmärgiks seatud ka põhikoolivõrgu lõplik kordategemine, mis jõuab lõpule Võru Kesklinna kooli rekonstrueerisega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Võru linnavolikogu võttis oma istungil vastu Võru linna 2018. aasta eelarve eelnõu, mille maht on 17,6 miljonit eurot, andis teada Võru linnavalitsus avalike suhete spetsialist.

Eelarvesse pole veel arvestatud riigieelarve toetusfondi, mis on umbes 3,5 miljonit eurot. Tulusid on eelarves ette nähtud kokku 12 304 319 eurot, kulusid 11 177 654 eurot.

Võru linnavalitsus peab jätkuvalt kõige olulisemaks avalike teenuste kvaliteedi ja üldise konkurentsivõime tõstmist, mis kajastub ka eelarves.

2018. aastal on eesmärgiks seatud ka põhikoolivõrgu lõplik kordategemine, mis jõuab lõpule Võru Kesklinna kooli rekonstrueerisega. Kavas on ka ajaloolise keskväljaku taastamine, samuti alustatakse mitme olulise tänavalõigu uuendustöödega.

Investeeringuteks kasutab linn nii euroraha kui laenu. Investeeringute kogumaht on planeeritud eelarves 5 445 751 eurot, sellest 3 224 690 tuleb euroliidult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles