Lõuna-Eesti Postimehesse saab kuulutusi anda kolmes maakonnakeskuses

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eesti Postimehe toimetuse hoone Valgas, kus samuti kuulutusi vastu võetakse.
Lõuna-Eesti Postimehe toimetuse hoone Valgas, kus samuti kuulutusi vastu võetakse. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Ajalehte Lõuna-Eesti Postimees saab nüüd kuulutusi anda lisaks Valgale ka Põlvas ja Võrus.

Põlvas tegeleb kuulutuste vastuvõtuga Bürooteenused OÜ, mis asub aadressil Oja 7. Kuulutusi saab seal Lõuna-Eesti Postimehesse anda esmaspäevast reedeni kella 9–17, seejuures on kella 12–13 lõuna.

Võrus võtab kuulutusi vastu Wõro Büroo aadressil Jüri 16. Seal toimub kuulutuste vastuvõtt esmaspäevast reedeni kella 10–17.

Endiselt võetakse kuulutusi vastu ka Valgas Vabaduse 38 teisel korrusel. Seal on need oodatud esmaspäevast reedeni kella 9–17, lõuna on ajavahemikul kella 12–12.30.

Samuti saab kuulutusi saata e-posti aadressile klienditeenindus@lounapostimees.ee. Internetist võib aga kuulutuse tellida veebiaadressilt kuulutus.ajaleht.ee.

Reakuulutusi saab anda ka telefoni teel, helistades numbrile 900 2333. Kõne hind on 6 eurot. Õnnitlusi ja leinakuulutusi saab aga anda, helistades numbrile 900 4555. Sel juhul on kõne hind 12 eurot.

Täiendavat infot saab telefonil 766 1960.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles