Talv kutsub veel sportima

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusarada Tartu maantee ääres
Suusarada Tartu maantee ääres Foto: Meelis Kattai

Kenale talveilmale lubavad sünoptikud juba nädala keskel lõppu, seda enam on põhjust kiiresti uisud või suusad veel välja tuua ja nautida talisportimist.

SA Valga Sport juhataja Meelis Kattai kinnitusel on Valga piiri ääres kulgeva Tartu maantee kergliiklustee suusaraja õhuke lumekiht tänaseks juba teistkordselt tihendatud ja kannatab treeningsuusaga sõitmist küll. «Peab siiski arvestama, et lumepaksust on tõesti vähevõitu, seetõttu ei saa tugevamad sõitjad eriti intensiivseid suusatõukeid rakendada ning ka keppide pidamine pole suurem asi,» lisas ta.

Tänasest, 23. jaanuarist saab avalikult kasutada ka Vahtra tänava hokiväljakut uisutamiseks. «Tuleb aga silmas pidada, et hokiklubi treeningute ajal väljakut kasutada ei saa. Hokipoiste treeningajad on teisipäeval ja neljapäeval kell 19–21 ja laupäeval ja reedel kell 12–15. Tuled on liuväljal süüdatud kuni kella 22ni,» täpsustas Kattai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles